Du er vel ikke den som har for mye å gjøre?

Ikke oppdatert på nettsiden sa du… Eller ikke har tid til å sende ut nyhetsbrev… Mangler tid og/ eller kunnskap. Samtidig har du store ambisjoner om å oppdatere webside, lage nyhetsbrev eller være aktiv på sosiale medier?

Få hjelp til å skrive gode tekster og finne flotte bilder. Eller sende ut nyhetsbrev som fungerer.
Du ser resultatet allerede etter de første utsendelsene.


Nyhetsbrev komplett – hjelp til innhold og utsendelser

Når du sitter med mange baller i luften, kan det noen ganger være vanskelig å finne tid til å fikse månedlige nyhetsbrev, kampanjer, invitasjoner og kundeundersøkelser. Du kan fortsatt få flotte nyhetsbrev og vellykkede kampanjer uten å måtte investere tid. Det er her vi kommer inn med å hjelpe deg med gode innholdstjenester.

Nyhetsbrev og e-post markedsføring er noe vi virkelig kan. Vi er glade for å hjelpe de som egentlig ikke har tid eller ressurser. Der vi tar hånd om hele e-post markedsføringsprosessen. Du vil se resultatet allerede etter bare noen få utsendelser. 
Vi lover deg en strukturert, pålitelig og forutsigbar leverandør av innholdstjenester.

Når du bruker vår pakkeløsning – Nyhetsbrev komplett, ordner vi med alt som er relatert til dine nyhetsbrev. Vi skriver tekster, ordner passende bilder, setter opp nyhetsbrevet, administrerer kontaktlister, gjør utsendelser og utarbeider statistikk.

Ta kontakt for å få en pris på Nyhetsbrev Komplett du også. Hjelp til innholdstjenester.

Mange fornøyde kunder har fått økt respons på nyhetsbrevene. Og dermed økt omsetning og inntjening.
Bli en av de mange kundene vi hjelper med innholdstjenester til å få en suksess med utsendelser av nyhetsbrev